Acasa Despre noi Parteneri Contact


Prima pagina Despre noi

Despre Fru&Leg

Înfiintata în 2005, FRU&LEG este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul comertului en-gross si en-detail al fructelor si al legumelor.

FRU&LEG dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Suntem capabili sa procesam si sa livram comenzi cu o diversitate mare de sortimente , acchizitionate direct de la producator , din piata locala cat si cea internationala pastrand cel mai bun raport calitate/pret.

Achizitia , transportul si depozitarea produselor se desfasoara in cele mai bune conditii , sub temperatura controlata , trasabilitatea acestora putind fi urmarita prin lotizare.

Serviciile noastre sunt personalizate atat pentru segmentul HORECA dar si pentru cel de RETAIL

Comanda si livrarea

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.

Parteneri

Pe parcursul activitatii de distributie am reusit sa ne cream un cerc de parteneri de incredere cu care colaboram benefic pentru ambele parti. Serviciile si produsele noastre sunt apreciate de ei, fapt pentru care le multumim. Iata aici lista catorva dintre ei.

Te asteptam si pe tine in grupul nostru si suntem siguri ca vom avea o colaborare avantajoasa ambelor parti.